Foto's

Het is toegestaan om tijdens het toernooi foto’s te maken van uw kinderen. Probeer dit niet te opzichtig te doen. Felle lichtflitsen kunnen door de danseressen als storend ervaren worden. Ze kunnen zelfs hun concentratie hierdoor verliezen.

Op de website van de DFN kunt u prachtige foto’s van ieder toernooi bekijken en bestellen cq downloaden.

 

Film

Het is absoluut niet toegestaan om te filmen!  Ook niet met uw telefoon of foto camera.  Ook niet voor privé doeleinden!

Het is absoluut niet toegestaan om film te maken van het optreden van de danseressen/dansers, ook niet met een telefoon of fotocamera. DV Dance Action voelt zich verantwoordelijk voor alle leden, maar ook voor de bescherming van onze creatieve prestaties. Het is in de danswereld helaas zo, dat er veel muziek, kostuums en danspassen gekopieerd worden. Door te filmen en te verspreiden werken we dit zelf in de hand. Ook zou iemand met hele andere bedoelingen kunnen filmen en zonder toestemming beelden op allerlei websites kunnen zetten. Er is dan geen controle meer mogelijk op waarvoor de beelden gebruikt worden. 

Als u betrapt wordt op filmen kan dit leiden tot schorsing van uw dochter/zoon.

Voor trainingsdoeleinden heeft DV Dance Action een speciale filmpas aangevraagd bij de bond. Wij filmen op een daarvoor door de dansbond aangewezen plaats.