DV Dance Action is een regionale dansvereniging gevestigd in Odiliapeel. Onze leden komen onder andere uit Odiliapeel, Mill, Volkel, Uden, Langenboom, Venhorst, Boekel enz.

Op 27 Mei 2008 werd de vereniging opgericht en in 2011 mochten wij ons 100ste lid verwelkomen. Na deze ledenpiek hebben we een stabiel ledental van ca 50 danseressen. 

De vereniging is gericht op Garde- en Showdans. De wekelijkse trainingen vinden plaats in de Multifunctionele accommodatie Terra Victa, gevestigd aan de Oude Dijk 55 in Odiliapeel. DV Dance Action is aangesloten bij de Dance Federation Netherlands (DFN).

Jaarlijks nemen de leden deel aan ca. 9 toernooien. Onder auspiciën van de DFN organiseert DV Dance Action jaarlijks een toernooi. Het toernooi wordt gehouden in Myllesweerd in Mill. 

De allerjongsten (Dansmix 4-7 jaar) gaan nog niet mee op toernooi. In overleg met de trainsters en ouders van deze kinderen wordt er opgetreden tijdens de Presentatie avond begin december.

DV Dance Action is een succesvolle vereniging. Dit blijkt uit de mooie resultaten die inmiddels door de leden behaald zijn. Diverse Nederlandse Kampioenstitels en zelfs Europese Kampioenstitels zijn behaald.